VOEDING

Gewichtsconsult/Voedingsadvies

Als gewichtsconsulenten kijken wij aan de hand van huidplooimetingen en gewicht naar jouw vetpercentage en vetvrije massa. Op basis daarvan berekenen wij wat de kilocalorie inname moet zijn en hoe wij dit gaan indelen/verdelen over de dag. Daarnaast houden wij rekening met eventuele allergieën, voorkeuren, ziektes/aandoeningen en huidige leefsituatie. Of het doel nu afvallen, aankomen (in spiermassa), of gezonder leven is; Lifestyle Point biedt alle mogelijkheden om samen met jou het doel te behalen!

Sport en Voeding

Bij sporters is het advies net even anders. Wat voor voedingsadvies geef je bij recreatief, team-, kracht- en duursporten? Wat voor sportspecifiek voedingsadvies geven we aan individuele sporters? En hoe kunnen we problemen oplossen die cliënten ervaren rondom sporten en eten? Met al deze vragen kun je bij Lifestyle Point terecht! Wij helpen je om een gericht sportvoedingsadvies op te stellen.

Gezond zwanger worden, gezond zwanger zijn

De grootste gedragsverandering in het leven van een vrouw vindt plaats op het moment dat ze zwanger is. Maar wat velen niet weten is dat de preconceptiezorg, de conditie van zowel man als vrouw voor de bevruchting, mogelijk nog belangrijker is voor het ongeboren kind. Tijdens deze consulten gaan wij samen kijken hoe wij jou/jullie een gedegen advies kunnen geven om zwanger te willen worden of wat nodig is voor degene die net zwanger zijn.

Gewichtstoename tijdens de menopauze

Vrouwen in de menopauze. De laatste jaren is er steeds meer bekend over de klachten die vrouwen in deze fase ervaren. Als primaire klachten worden opvliegers en slapeloze nachten genoemd, maar wist je dat spier,- en gewrichtspijn, stemmingswisselingen en toename van gewicht ook horen bij de overgang? Wij kunnen je helpen tijdens de consulten om de menopauze zo prettig mogelijk te maken.

Wij zijn ook aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland), waardoor voedingsconsulten vergoed kunnen worden bij geselecteerde zorgverzekeraars. Kijk op https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering voor zorgverzekeraars.