GROEPSLESSEN

PUMP is een barbell les waarbij je je hele lichaam versterkt. Tijdens deze 45 minuten durende les train je iedere spiergroep op swingende en variërende muziek. Met deze les verbrand je veel calorieën, word je sterker en strakker, vergroot je je core kracht en verbeter je je botstructuur. De ideale les voor het ontwikkelen van strakke, atletische spieren.

Stel je voor: verbrand 500-800 calorieën per uur terwijl je tegelijkertijd stress vermindert en plezier hebt! Prikkel je geest en bouw je uithoudingsvermogen op terwijl je verschillende stoot- en traptechnieken leert beheersen. BOX & BURN helpt je om je coördinatie te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Het zijn intensieve trainingen van 45 minuten, waar je al je energie en stress los kunt laten en je tegelijkertijd aan je conditie werkt, afvalt en je kracht verhoogt.

Bij de CORE TRAINING gaan we hard werken aan het vergroten van je uithoudingsvermogen, het versterken van de onderrug, het verbeteren van coördinatie en aan de algehele balans. Tijdens deze 45 minuten durende les word je meegesleept door allerlei muzieksoorten. De muziek maakt het verschil: een mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen.

Grit cardio

De COREBAG TRAINING is een combinatie van functionele kracht en High Intensity Interval Training (HIIT) waarbij gebruikt wordt gemaakt van een fitness bag. In deze 30 minuten durende hoog intensieve training, worden functionele bewegingspatronen getraind die het prestatievermogen bevorderen. Hierna sluiten we af met Foam rolling. Dit is een zelf-massagetechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een foam roll. Dit stimuleert de doorbloeding in de spier en helpt om  gevoelige “knopen” uit je spieren te masseren.

Bij BALANCE kun je genieten van een prachtige combinatie van pilates en yoga. De voordelen van deze les zijn meer kracht en flexibiliteit. Je laat stress en spanningen los. Na de les voel je je rustig en relaxt!

CIRCUIT TRAINING is een training van 30 minuten waarbij kracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit worden getraind. Elke les is anders en er wordt continu gevarieerd in oefeningen zodat deze les nooit kan gaan vervelen. Hierdoor word je continu uitgedaagd om een nóg sterkere en evenwichtigere versie van jezelf te worden!