MASSAGE

Bij LifeStyle Point ben je aan juiste adres voor een breed scala aan massages. Of het nu sportmassages, hotstone massages of een stoelmassage moet zijn.

Sport- & ontspanningsmassage

Bij een sportmassage wordt de sporter gemasseerd waarbij hij/zij zowel geestelijk als lichamelijk wordt voorbereid op de volgende wedstrijd. De sporter komt tot rust en de spieren worden losgemaakt, daardoor ontstaat er een betere doorbloeding, waardoor hij/zij beter zal bewegen en spiepijn en vermoeidheid worden voorkomen.  Ook de coördinatie verbeterd waardoor de kans op blessures wordt verkleind. De sportmassage helpt na een zware inspanning ook om de afvalstoffen af te voeren, zodat er wordt bijgedragen aan verantwoord en gezond sporten.

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress en spanning in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn. De ademhaling wordt dieper, spieren en pezen worden soepeler, het lichaam wordt beter doorbloed en de afvoer van afvalstoffen worden gestimuleerd.

Hotstone massage

Tijdens de hotstone massage wordt er gemasseerd met warme Basaltstenen, die de spieren dieper kunnen bereiken door de combinatie van temperatuur en beweging. Deze massagevorm draagt bij aan het herstel van het lichaam, ontgift het lichaam en voert de afvalstoffen af daarnaast stimuleert deze massage de organen.

Bamboe massage

Bij de bamboemassage, die afkomstig is, uit Azië staan de vijf elementen centraal (water, vuur, hout, metaal en aarde). Totale ontspanning en beleving; dat is waar het bij deze massage om draait. De bamboestokken die worden gebruikt, vormen een verlengstuk van de handen waardoor er een andere druk kan worden geleverd die een dieper effect hebben. Hierdoor worden stijfheden en eventuele verklevingen  verminderd en zal er meer lengte worden gecreëerd in de spieren.

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Er wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd. De bewegingen kun je vergelijken met de golven van de oceaan die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren

Interesse? Maak direct een afspraak!

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

De technieken die bij de zwangerschapsmassage worden gebruikt, helpen de vrouw zich meer op haar gemak te voelen bij de veranderingen in haar lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen hierdoor behoorlijk verminderd worden. Deze massage kan helpen bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem en verminderde stoelgang.

Tijdens de massage lig je comfortabel, op je rug, op het met warm water gevulde kussen. Het warme water van ca. 40 graden werkt aangenaam en ontspannend waardoor er een betere doorbloeding van de spieren ontstaat. Het voordeel van deze massage is dat je je tijdens de volledige lichaamsmassage niet hoeft om te draaien, maar heerlijk ontspannen op je rug kunt blijven liggen. Het materiaal van de kussens tezamen met de massage-olie maken het mogelijk om met de handen tussen het kussen en de rug te glijden en je op die manier intensief te masseren. Hierdoor is deze massage methode zeer geschikt gedurende de hele zwangerschap.

Stoelmassage

De stoelmassage massage is een makkelijk alternatief voor weinig tijd en toch effectief. Tijdens deze massage kan de kleding aangehouden worden en worden rug, nek hoofd en eventueel armen en handen tot volledige ontspanning gebracht.

Lipomassage

Bij de lipomassage wordt er door verschillende massagetechnieken cellulite aangepakt zonder medische ingrepen. De huid van heupen, benen, billen, armen en buik worden zichtbaar strakker door de stevige en diepe massage. De huid wordt niet alleen mooier maar zal ook in omvang afnemen. Ook deze behandeling draagt bij aan het reinigen van het lichaam en zal opgehoopt vocht verminderen.  Lifestyle Point is officieel lipomassagepractitioner.

Interesse in een massage? Bekijk onze tarieven en maak direct een afspraak.